8η Medwood

Ολοκληρώνοντας μία επιτυχή πορεία 41 χρόνων, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που μας στηρίξατε με την παρουσίας σας στην 8η Medwood .

 Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, στις επαφές που είχαμε μαζί σας επιβεβαιώθηκε για άλλη μία φορά πως η Α.Κουλικίδης & Υιοί Α.Ε αποτελεί τον σημαντικότερο συνεργάτη σας. Σας ευχαριστούμε για αυτό και σας διαβεβαιώνουμε πως μία από τις βασικές μας αξίες πρώτα ως άνθρωποι και στη συνέχεια ως επαγγελματίες είναι να βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό σας. Οι διευρυμένες απαιτήσεις του κλάδου αλλά και η επιθυμία μας να τις υπερκαλύψουμε, μας οδήγησαν στη δημιουργία ενός περιπτέρου όπου παρουσιάσαμε όλα τα νέα προϊόντα των αποκλειστικών μας εταιριών FGV, Compagnucci, Scilm, OPK, AGB, Durasein και Opera.   

  Ευχαριστούμε όλους εσάς αλλά και τους διοργανωτές  για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας με συνέπεια, εμπιστοσύνη και ακεραιότητα,  καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη σας!

Μοιραστείτε το:

Facebook
Twitter
Pinterest
Email

Τελευταία άρθρα

8η Medwood

Ολοκληρώνοντας μία επιτυχή πορεία 41 χρόνων, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που μας στηρίξατε με την παρουσίας σας στην 8η Medwood .  Καθ’ όλη

Συρόμενο σύστημα OPK

Το νέο σύστημα της OPK Spaceship 80 προσδίδει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες χρήσης. Με εφαρμογή τόσο σε ξύλο όσο και σε τζάμι βάρους έως 160 kg

FGV Omnia L

Πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας σε ένα μόνο προϊόν. Με γραμμή παραγωγής στην Ιταλία ο μεντεσές OMNIA L αποτελεί το νέο κορυφαίο προϊόν της FGV.