Σας ευχαριστούμε για την στήριξη

Μέσα στην κρίση η εταιρία συνέχισε την ανοδική της πορεία

Η εμπορική εταιρία Α.ΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ & ΥΙΟΙ Α.Ε εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, που βρίσκονται στην Συμμαχική οδό Ωραιοκάστρου στην Θεσσαλονίκη.

Η επιχείρηση μετρά 37 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και η πορεία της όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζεται συνεχώς ανοδική.

Στον αποθηκευτικό χώρο συνολικού εμβαδού 9000 τ.μ μπορούν οι πελάτες της να βρουν και να προμηθευτούν υλικά επιπλοποιίας σε μία μεγάλη γκάμα εμπορικών οίκων του εξωτερικού αλλά και της εγχώριας αγοράς.

Τα προϊόντα της επιχείρησης απευθύνονται αρχικά σε εμπόρους και επαγγελματίες κατασκευαστές κουφωμάτων αλλά και σε διακοσμητές εσωτερικών-εξωτερικών χώρων, κατασκευαστικές εταιρίες και σε πολλούς άλλους.

Η γκάμα των πελατών μας εκτείνεται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, καθώς και στις χώρες των Βαλκανίων.

Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας, η συνέπεια,η υπευθυνότητα αλλά και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, μας έχει δώσει το προβάδισμα στην πώληση των αγαθών αυτού του είδους, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές των γειτονικών Βαλκανικών χωρών.

Ήδη βάση μεγεθών και αποτελεσμάτων η επιχείρηση μας συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων του κλάδου σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η συνεχής ανανέωση των εμπορευμάτων μας από την διεθνή και εγχώρια αγορά και η αναζήτηση προσιτών τιμών αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρίας, που μπορεί έτσι να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.

Αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας στις πωλήσεις είμαστε στην διάθεση σας τόσο στην τηλεφωνική σας εξυπηρέτηση όσο και στις κατ’ ιδίαν επαφές σας, με το έμπειρο προσωπικό μας. 

Σας καλωσορίζουμε στην Θεσσαλονίκη, το επίκεντρο των Βαλκανίων και ελπίζουμε στην αρχή αλλά και στην συνέχεια μίας υγειούς και εποικοδομητικής συνεργασίας.   

Κάθε χρόνο μας εμπιστεύονται νέοι πελάτες